Amazon Quiz Answers Today For 13th November, 2019 (Win Exciting Prizes Daily)

Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz Contest Today Answer 13th November 2019:- Hey friends are you looking for Amazon Daily Quiz Contest Answers Today? If the answer is Yes! then you’re spotted in the right place. Here you’ll get all the amazon today quiz answers.

Amazon is again back with a variety of quiz answer contests “Amazon Quiz Contest Today“. Therefore every amazon user has a great chance to win lots of free prizes by answering on amazon daily quiz contest.

Amazon Quiz Time: Amazon’s daily quiz contest starts in the morning at 8 Am and it closes at 12 Pm. We everyday provide the right answer at sharp 8:01 Am and it is faster than any other website. We also answer all the amazon daily quiz questions on our facebook page, WhatsApp group & Telegram group. However, If you want to get today’s amazon quiz answers, then like our facebook page and join on WhatsApp or telegram group. Get Exciting Amazon Discount Deals

Amazon Today Quiz Details:

Prize Gifts: Play & Win Exciting Prizes

Amazon Quiz Time: Starts in Morning 8 Am and closes on noon at 12 Pm

Quiz Date: 13th November 2019

Winners List Declaration: 30 December 2019

How To Participate On Amazon Quiz Contest?

  • Download Amazon App To Participate On Amazon Quiz contest
  • Now Just open Amazon app and sign in your account
  • Simply Go To Homepage on your app -> scroll down -> click on “Amazon Quiz 13 November” Banner
  • Now You’ll get 5 questions and you have to give the right answer of all amazon app quiz contests to win exciting prizes.
  • Thereafter amazon will choose winners through lucky draw. Amazon will announce all those lucky draw winners on 30th December 2019.

How To Get Amazon Quiz Answers Today First?

Just bookmark our quiz answers today page and check everyday between 8 am to 12 am at daily amazon quiz time. And, you’ll get your answer first. However, You can subscribe to mobile and desktop notification by allowing our news and update notification pop up. Now scroll down and get your daily amazon quiz answers for today.

Amazon Quiz Answers Today For 13 November 2019 (Play & Win Exciting Prizes)

Answer Will Be Updated: at 8:01 am 13 November 2019… (Please Refresh Now if You can not find today’s amazon quiz answers)

Question 1: 

Answer:

Question 2: 

Answer:

Question 3: 

Answer:

Question 4: 

Answer:

Question 5: 

Answer:

Play & Win More Exciting Prizes Daily

What is the Amazon quiz Today Contest?

Amazon declares the Daily Quiz contest on the Amazon India app. However, Amazon Quiz Answers Today is a quiz contest where users will get a chance to win exciting prizes if they answer five questions correctly.

We have mentioned above all the amazon quiz answers today, daily quiz answer, and other spin & win contests. Get participate & win lots of exciting prizes. However, all previous quiz answers are given all in the below Amazon old Quiz Answer tab. Participate in today’s amazon quiz answers contest and win an exciting prize.

However, most of people love to get Free India Stuff and amazon is a great option to get free gifts by participating in daily quiz answers. Therefore, you’ll get a chance to win exciting Gifts Like Sony Home Theater, Seagate 5tb hard drive, iPhone X, iPhone Xs, and much More freebies.

Amazon Quiz Contest Today Details

Date13 November 2019
Amazon Quiz Time8 AM to 12 PM
Number of Questions5
PrizesRs. 5000
Winners Result Announcement Date30 December 2019

Amazon Exciting Prizes On Quiz Contest To Win

Challenge AND DETAILS and HOW TO ENTER on Amazon Quiz Answers Today:

1. This Contest Will Commence On 13 November From 08:00:01 A.M. (IST) To 12:00:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)

2. So as To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period, You Must log into Or Sign-Up From An Account On The Amazon India App (“Amazon.In App”).

3. When You Have log into The Amazon India App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) different Questions Will Be asked During The Entire Contest Period.

4. However, From there on, If You Answer All The Amazon Today Quiz Questions Answers Correctly, You Will get Entitled To A Lucky Draw Which Will Carry Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.

5. Therefore The Draw Of Lotary Will Carry Out During The Contest Period For The Questions And amazon Will Select a Total Of single lucky Participant As Winners By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner(S) Will Eligible For Winning” Exciting Contest Prizes ” (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).


Old Quiz Answers

Amazon Quiz Today Answers For 12 November 2019 (Play & Win Exciting Prizes)

Question 1: Where would you find the Hagia Sophia, which was the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?

Answer: Istanbul, Turkey

Question 2: Which of the following awards is NOT associated with the field of sports?

Answer: Norman Borlag award

Question 3: In terms of area, which one of the following Indian states has the largest coverage of forest?

Answer: Madhya Pradesh

Question 4: In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand tail-ender Geoff Allott batted a memorable innings which lasted 101 minutes. How many runs did he score? 

Answer: 0

Question 5: I can talk English, I can walk English, I can laugh English, because English is a funny language’. Which actor said this dialogue in a Bollywood movie?

Answer: Amitabh Bachchan

Amazon Quiz Answers Today For 11 November 2019 (Win Rs.5000 Pay Balance)

Answers is Updated: at 8:01 am 11 November 2019… (Please Refresh Now if You can not find today’s amazon quiz answers)

Question 1: What is the term used in cricket when a batsman is at or has scored 111 runs?

Answer: Nelson

Question 2: In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?

Answer: Peru

Question 3: Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Answer: Chhattisgarh

Question 4: Which day is celebrated as World Diabetes Day?

Answer: 14 November

Question 5: Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Answer: Venus

Quiz Answers For 10 November 2019 (Win Oppo Reno 2 F)

Question 1: Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answer: Jim Corbett National Park

Question 2: In 2011, which country hosted a Formula 1 race for the first time?

Answer: India

Question 3: Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river that flows through the region of Punjab?

Answer: Tapti

Question 4: Which country has recently approved the sale of a home-grown drug that is expected to cure Alzheimer’s?

Answer: China

Question 5: What is the slang term given to a ball that is bowled so well that it is considered unplayable by the batsman in cricket?

Answer: A jaffa

Amazon Quiz Answers For 9 November 2019 (Win Exciting Prizes)

Question 1: Madhubani painting is done with a variety of tools, including fingers, twigs, brushes, nib-pens, and matchsticks and using natural dyes and pigments. It is characterized by its eye-catching geometrical patterns. Which Indian state does this art form originate from?

Answer: Bihar

Question 2: Ebrahim Alkazi is a famous Indian personality in the field of ______? (Fill in the blank)

Answer: Theater

Question 3: A person wants to visit the national parks in Ranthambore, Gir and Bandipur located in 3 different states in India. Which of the following state he or she should NOT visit to explore these 3 national parks?

Answer: Madhya Pradesh

Question 4: Which of the following countries is NOT a member of the SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation) ?

Answer: Singapore

Question 5: The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer: VVS Laxman

Amazon Quiz Answers Today For 8 November 2019 (Win Fujifilm X-T100 Mirrorless camera)

Question 1- The _________ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. (Fill in the blank)

Answer:- 5

Question 2- Which of the following is NOT a gem-stone?

Answer:- Marble

Question 3- The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was ________? (Fill in the blank)

Answer:- Ramtanu Pandey

Question 4- The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was ______? (Fill in the blank)

Answer:- Fil Direction

Question 5- The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away last year, was associated with which comic book house?

Answer:- Marvel Comics

Amazon Quiz For 7 November 2019 (Win Rs.5000 Pay Balance)

Question 1- She was the first woman to win a Nobel prize, is the only woman to win the Nobel prize twice, and is the only person to win the Nobel prize in two different scientific fields. She was born on this day (7 November) in 1867. Who is she? Answer :- Marie Curie

Question 2- In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car? Answer :- Norway

Question 3- Which of the following acids is used in a battery? Answer :- Sulphuric acid

Question 4- If you compete in a race and overtake the 4th person, which position would you find yourself in? Answer :- 4th

Question 5- In international Morse code, which English alphabet is represented by the shortest/smallest code, a single dot? Answer :- E

Quiz Contest Today Answer For iPhone Xs – On Amazon

Question 1:- The pioneers of Ocean trade with India were______?

Answer 1:- Portuguese

Question 2:- Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?

Answer 2:- Africa

Question 3:- The Supreme Court of India tenders legal advice to president of India when___?

Answer 3:- President needs it

Question 4:- Full form of MPEG?

Answer 4:- Moving Picture Experts Group

Question 5:- I Can Be Cracked, Made, Told, And Played. What Am I?

Answer 5:- A Joke

App Festive Riddle Quiz Answers – Win Rs.5000 Amazon Pay Balance

Question No. 1:– Scratch My Head, See Me Turn From Black To Red. What Am I?

Answer No. 1 – A Match Stick

Question No. 2:– Round And Round, Never Off The Ground. What Am I?

Answer No. 2 – Chakri/ Chakra/Zamin Chakkar

Question No. 3 – Who was the first Satvahana King?

Answer No. 3 – Simuka

Question No. 4 – I Go Up, I Go Down. Towards The Sky & The Ground. What Am I?

Answer No. 4 – Rocket Firecracker

Question No. 5 – Light Me Up For A Sprinkle Of Gold. What Am I?

Answer No. 5 – Flower Pot (Anaar)

Participate On Amazon App Festive Riddle Quiz Answers – Win Sony 5.1 Home Theater

Question 1. To Throw Me, You’d Prefer A Crowd. What Am I? Ans – A Diwali Party

Question 2 – I Turn Everything But I Do Not Move. What Am I? Ans – Mirror

Question 3 – I Am A Kind Of Coat That Can Only Be Put On When Wet. What Am I? Ans – Paint

Question 4 – I Can Be Draped In Over 80 Styles Including Nivi, Gujrati And Maharashtrian. What Am I? Ans – A Saree

Question 5 – Whoever Makes It, Tells It Not; Whoever Takes It, Knows It Not; And Whoever Knows It, Wants It Not. Ans – Fake Currency

Play Amazon App Festive Riddle Quiz Answers – Win 24K Gold Bar

Question 1 – What Gets Wetter As It Dries? Ans – A Towel

Question 2 – A Box Of Diamonds That Most Love To Eat. What Am I? Ans – Sugar

Question 3 – What Begins With T Ends With T And Has T In It? Ans – A Tea Pot

Question 4 – What Has A Face And Two Hands But No Arms Or Legs? Ans – A Clock

Question 5 – I Have Hearts But No Other Organs. What Am I? Ans – A Deck Of Cards

Question 6 – A Carpet Of Rice, Flour, Sand Or Petals. What Am I? Ans – Rangoli

Amazon App Today Festive Riddle Quiz Answers – To Win Oneplus 7T Pro

Question 1 – I Eat, I Live. I Breathe, I Live. I Drink. What Am I? Ans – Fire Question 2 – I Am Tall When Young And Short When I Am Old. What Am I? Ans – A Candle Question 3 – I Weigh Nothing, But You Can Still See Me. If You Put Me In A Bucket, I Make The Bucket Lighter. What Am I? Ans – A Hole Question 4 – I Have Notes That Are ‘Top’, ‘Heart’ And ‘Base’. What Am I? Ans – A Perfume Question 5 – I Am Black When You Buy Me, Red When You Use Me And Gray When You Throw Me Away. What Am I? Ans – Charcoal

Quiz Answers For Amazon Seagate 5TB HDD (Today)

Question 1 – Which Seagate External Portable Hard Drive Comes With Password Protection? Ans – Backup Plus Ultratouch Question 2 – Seagate Backup Plus Portable Drive Comes With Highest Capacity Of _____ (Fill The Blank) Ans – 5TB Question 3 – Seagate Backup Plus HDD Comes With _____ Software To Perform Incremental Backup (Fill The Blank) Ans – Toolkit Question 4 – Seagate Backup Plus Desk Hub Comes With Highest Capacity Of _____ (Fill The Blank) Ans – 10TB Question 5 – Seagate Backup Plus HDD Products Comes With _____ Warranty (Fill The Blank) Ans – 3 Years

Amazon Quiz Answers To Win Microsoft Surface Pro 6

Question 1:- Famous Bollywood movie ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge (DDLJ)’ released today in 1995. In the movie, Raj and Simran took a trip to which part of the world?

Answer: Europe

Question 2:- DDLJ holds the record of being the longest running film in the history of cinema. Which theater in Mumbai still runs the film?

Answer: Maratha mandir

Question 3:- Which of the following countries does Afghanistan share its borders with?

Answer: Pakistan, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan, China

Question 4:- Which of the following inter-molecular forces enables us to write on the blackboard with a chalk?

Answer: Adhesive Force

Question 5:- When was the Defense Research and Development Organisation (DRDO) established?

Answer: 1958

Quiz Answer To Win Fujifilm Mirrorless Camera

Question 1: Directorate General of Civil Aviation (DGCA) reported that _______ has emerged as the most punctual airline in the last 12 months. (Fill In the blank)

Answer: GoAir

Question 2: Three Gorges Dam’ is the worlds largest hydroelectric project dam. In which country is this dam located?

Answer: China

Question 3: The largest island in the world is Greenland. It is an integral part of __ country. (Fill in the blank)

Answer: Denmark

Question 4: Narain Karthikeyan is the sports man in the field of which sport?

Answer: Formula One Racing

Question 5: Which among the following is NOT a work of Rabindranath Tagore?

Answer: Kapala Kundala

Quiz Answer To Win Samsung Galaxy A50

Question 1:- World Food Day’ is celebrated today, in honor of the founding of the Food and Agriculture Organization of the United Nations in 1945. Which is the main challenge that UN wants to tackle by observing ‘World Food Day’?

Answer: Global hunger

Question 2:- Famous Bollywood movie ‘Kuch kuch hota hai’ released today in 1998. Who directed this film?

Answer: Karan johar

Question 3:- Which of the following is the official language in Argentina?

Answer: Spanish

Question 4:- A rare flower blooms in Kerala and the Western Ghats once every 12 years. The last time it bloomed was in 2018. What is a flower called?

Answer: Neelakurinji

Question 5:- In the Lion King, what is the name of Simba’s uncle i.e. Mufasa’s brother?

Answer: Scar

Quiz Answers Bose Today

Question 1:- The United Nations declared 15th October as ‘World Student Day’ in 2010 to mark the birthday of India’s great former President and scientist. Who is being talked about here?

Answer: Dr. A P J Abdul Kalam

Question 2:- Today, 15th October is celebrated as ‘International Day of Rural Women’ by the United Nations. This is celebrated to acknowledge the crucial role that women and girls play in ensuring the sustainability of rural households and communities, improving rural livelihoods and overall well being. What is the theme of this years International Day of Rural Women?

Answer: Rural women and girls building climate resilience

Question 3:-  _________ celebrates May 26th as their National Science day to mark the day when APJ Abdul Kalam visited this country. (Fill in the blanks)

Answer: Switzerland

Question 4:- What does A.P.J stand for in the name of A.P.J Abdul Kalam?

Answer: Avul Pakir Jainulabdeen

Question 5:- Which coastal Indian city was Dr. Kalam born in?

Answer: Rameswaram

Quiz Answer To Win Amazon Pay Balance

Question 1:- A sushi is a Japanese dish, traditionally wrapped in _________.

Ans:- Edible seaweed

Question 2:- Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Ans: The French Revolution

Question 3:- Which of these actors played the character of the Genie in the 2019 live action remake of Aladdin

Ans Will Smith

Question 4:- What does ‘SIM’ in SIM card stand for?

Ans: Subscriber Identity Module

Question 5:- How many sides does a rhombus have?

Ans: 4

Win Samsung Galaxy A50 Quiz Answers

Question 1:- It is the first feature-length motion picture with not only a synchronized recorded music score but also lip-synchronous singing and speech in several isolated sequences. Which movie is being talked about here?

Answer is: The Jazz Singer

Question 2:- Who was the first person to win an individual medal at the Olympics, representing independent India

Ans: K.D. Jadhav

Question 3:- Which movie won the Oscar for best film in 2018?

Ans: The shape of water

Question 4:- What does AR in AR Rahman’s name stand for?

Ans:- Allah Rakha

Question 5:- The East India Company came to India in 1600s, but established control only in _ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal. Fill in the blanks.

Answer is: 1757

Play & Win Seagate Hard Drive Quiz Answers

1. Hugh Jackman, the actor most famous for his Marvel character ‘Wolverine’ celebrates his birthday today. Which country is Hugh Jackman from?

Answer: Australia

2. Who was the first Indian to fly into outer-space?

Answer: Rakesh Sharma

3. What word is used to refer to a group of hippopotamuses?

Answer : A bloat

4. Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?

Answer: AnswerMark Antony

5. The ‘Bramhastra’ trilogy is an upcoming Indian fantasy film starring Alia Bhatt, Ranbir Kapoor and Amitabh Bachchan. Who is directing this movie?

Answer: Ayan Mukherjee

Today’s Amazon Quiz Answers To Win Marshall Woven Speakers

Question 1 :- Legend of Indian cinema Amitabh Bachchan celebrates his birthday today. Which year was he awarded India’s 2nd highest civilian honor, Padma Vibhushan?

Answer is :– 2015

Question 2 – In which country is the highest (in altitude) cricket ground in the world located?

Answer is :– India

Question 3 – Ganymede is the largest moon in our solar system. Which planet does it orbit around?

Answer is :– Jupiter

Question 4 – What would you call a type of scientist who studies dinosaurs and fossils?

Answer is :– Paleontologist

Question 5 – All Indian currency notes have the denomination written in a number of languages. Besides the writing in Hindi and English on the front, how many other regional languages appear on the back panel?

Answer is :– 15

Today’s Quiz Answers – Win ₹10000 Amazon Pay Balance  | 10th October

Question 1 :- Today, 10 October is observed as ‘World Mental Health Day’ by the World Health Organisation to raise awareness of mental health issues around the world and mobilizing efforts in support of mental health. It was celebrated in the year_______ for the first time. (Fill in the blank)

Answer is :– 1992

Question 2 – Legendary Bollywood actress Rekha was born today. Which of the following films did she win a National award for best actress in 1982?

Answer is :– Umrao Jan

Question 3 – Monarch Edward IV of England ruled which sport illegal in 1477?

Answer is :– Cricket

Question 4 – Which of these countries does not have a standing army?

Answer is :– Iceland

Question 5 – When discussing terms related to water, Nimbus, cumulus and stratus refer to types of ___.

Answer is :– Cloud

Amazon Quiz Answers Today – Win Oppo F11 Pro  | 9th October

Question 1 :- Today, 09 October is celebrated as ‘World Post Day’ to create awareness about the role of the postal sector in people’s and businesses’ lives and its contribution to the social and economic development of countries. Since which year is ‘World Post Day’ being celebrated?

Answer is :– 1969

Question 2 – Today, 09 October marks the 79th birth anniversary of the legendary English singer John Lennon. Which world famous band was he a part of?

Answer is :– The Beatles

Question 3 – The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer is :– Nagaland

Question 4 – Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer is :– Mars

Question 5 – Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Answer is :– Srinagar

Amazon Quiz Answers Today

Question 1 :- Today, October 08 is celebrated as ‘Indian Air-force (IAF) Day’ as the IAF was founded on this day in 1932. What is the motto of the IAF?

Answer is :– Touch The Sky With Glory

Question 2 – What rank does the Chief of Air Staff hold in the Indian Air-Force?

Answer is :– Air Chief Marshal

Question 3 – The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?

Answer is :– Lunula

Question 4 – Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?

Answer is :– Garba

Question 5 – Which place in India holds the Guinness World Record for being the wettest place on Earth?

Answer is :– Mawsynram , Meghalaya

Quiz Answers – To Win Rs.5000 | 7th October

Participate on Amazon Quiz Answers Today and get a chance to win Rs.5000 pay balance offer

1- It is Vladimir Putin’s birthday today. He has been the president of Russia for 5 terms and was recently selected for a 6th term. Which building holds the office of the president of Russia? Ans – The Kremlin

2 – Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots? Ans – Qubani Ka Mitha

3 –Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’?

Ans – Javed Akhtar

4 – What was the name of the 5-member, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a nation wide talent search, hosted by Channel V? Ans – Viva

5 – Earlier this year, two South Korean companies announced a 300 Million dollars investment in India based, Ola Cabs. The first company is Hyundai, name the second? Ans – Kia Motors Corporation

Quiz Answers Today  – Win Rs 5000 Amazon Pay Balance

1- It is Vladimir Putin’s birthday today. He has been the president of Russia for 5 terms and was recently selected for a 6th term. Which building holds the office of the president of Russia? Ans – The Kremlin

2 – Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots? Ans – Qubani Ka Mitha

3 –Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’?

Ans – Javed Akhtar

4 – What was the name of the 5-member, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a nation wide talent search, hosted by Channel V? Ans – Viva

5 – Earlier this year, two South Korean companies announced a 300 Million dollars investment in India based, Ola Cabs. The first company is Hyundai, name the second? Ans – Kia Motors Corporation

Daily Quiz Answers – Win Huawei P30 Pro From Amazon

1)During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it? Hi

Answer- Gateway of India

2) What is the metal or plastic casing around the end of a shoelace called?

Answer- Aglet

3) Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?

Answer – Thar

4) There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it?

Answer – A dagger

5) Sanjay Leela Bhansali, and Bimal Roy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel?

Answer-Saratchandra Chattopadhyay

Amazon Quiz Answers – Win  Bose Soundlink Revove+ Speakers| 5th October

Question 1 :- Today, 5th October is celebrated as ‘World Teachers Day’ by UNESCO and Education International each year to help give the world better understanding of teachers and the role they play in the development of students and society. When was the First ‘World Teachers Day’ celebrated?

Answer is :-  1994

Question 2 :- Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?

Answer is :- Rome

Question 3 :- A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?

Answer is :- Blind carbon Copy

Question 4 :- The actor who played Gandhi in Lage Raho Munnabhai, won a National Award for Best Supporting Actor for the role. Name the actor.

Answer is :-Dilip Prabhavalkar

Question 5 :- Earth’s atmosphere is made up of several gasses, but which element makes up the majority of the air?

Answer is :- Nitrogen

Amazon 4th October Quiz Answers:

Question 1 :- World Animal Day’ is celebrated today in order to improve welfare standards of animals around the globe. Which year was the first ‘World Animal Day’ celebrated?

Answer is :- October 4 1925

Question 2 :- Which is the largest living fish in the ocean?

Answer is :- Whale Shark

Question 3 :- Which multinational conglomerate is the parent company to Google?

Answer is :-  Alphabet Inc.

Question 4 :- The ‘starfish’ has recently been renamed because it is an echinoderm like the sea urchin, and not a fish. Do you know what it is popularly called now?

Answer is :- sea star

Question 5 :- The 2018 film, Pad Man, starring Akshay Kumar is based on a true story. Who is the social entrepreneur that inspired the character?

Answer is :- Arunachalam Muruganantham

Today’s Answers Of Amazon Quiz  – Win Vivo S1 | 29th September

Question 1 – The Formula1 race is in Russia today as part of the 2019 Formula1 season. Which driver won the 2018 edition of F1 race in Russia?

Answers is – Lewis Hemilton

Question 2 – The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?

Answers is – Cochin

Question 3 – The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answers is – Jumpa Lahiri

Question 4 – Who out of the following is NOT an Indian fashion designer?

Answers is – Ravi Ruia

Question 5 – What is the capital city of Mizoram?

Answers is – Aizawl

Amazon Quiz Today’s Answer – Win Fossil Explorist Watch | 28th September

Question 1 – On Feb 13, 2019, after 15 years of exploration, NASA declared its Mars rover ‘dead’. What was the name of the robotic rover?

Answers is – Opportunity 

Question 2 – Bollywood actor Ranbir Kapoor celebrates his birthday today. Which was his first Bollywood movie?

Answers is – Saawariya

Question 3 – Rugby world cup is being played currently in Japan. __ country has won the Rugby world cup 3 times, which is the most by any country. Fill in the blanks.

Answers is – New Zealand

Question 4 – Where in the human body is the Occiput?

Answers is – Head 

Question 5 – When it comes to mobile phone networks such as 2G, 3G and 4G, what does the ‘G’ stand for?

Answers is – Generation

Amazon 27 September Quiz Answers :-

Question 1 – George Stephenson is known as the ‘Father of Railways’ as his ‘Locomotion No. 1’ was the first steam locomotive to carry passengers on a public rail line on 27th September. Which year was this?

Answers is – 1825

Question 2 – Which is the longest river in Asia?

Answers is – Yangtze

Question 3 – To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these cricket stadiums?

Answers is – M Chinnaswamy Stadium Bangluru

Question 4 – Until 1955, the State Bank of India was known as __?.

Answers is – Imperial Bank Of India

Question 5 – The ______ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.

Answers is – The Ring Of fire

Today’s Quiz Answers – Win ₹15000 | 26th September

Question 1 – Ishwar Chandra Vidyasagar, who was born today in 1820, fought for women’s right as an activist and helped introduce the ‘Widow re-marriage act’ in India. Where was he born?

Answers is – West Bangal

Question 2 – Serena Williams, the famous tennis star, was born today in 1981. How many Olympic gold medals has she won?

Answers is – 4

Question 3 – Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?

Answers is – Peru

Question 4 – Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?

Answers is –  2.11 Seconds

Question 5 – Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2106, after being nominated for several years. Which film did he win it for?

Answers is – The Revanent

Amazon 25th September Quiz Answers :-

Question 1 – In 1416, this city became the capital of not just Denmark, but of Norway and Sweden as well. Which city is being talked about here?

Answers is – Copenhagen

Question 2 – Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answers is – INDUS river

Question 3 – Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Answers is – Lava Dance

Question 4 – Which country will host the 2020 summer Olympics?

Answers is –  Tokyo, Japan

Question 5 –  The circle of latitude known as Tropic of Capricorn passes through India.

Answers is – False

Amazon 24th September Quiz Answers Today :-

Question 1 – The Korea Open 2019 is starting today. Which of these sports is played in Korea Open?

Answers is – Badminton

Question 2 – Which of the following national parks in Rajasthan is a World Heritage Site and is of international importance for some migratory bird species?

Answers is – Keoladeo National Park

Question 3 – The atomic number of lead is 82. What is the chemical symbol of lead?

Answers is – Pb

Question 4 – Wellington is the capital of an island country that has more sheep than people. Which country is this?

Answers is – New Zealand

Question 5 – India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world.

Answers is – False

Amazon 23rd September Quiz Answers Today – Win Rs.25000

1) Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Answer – Venus

2) The Chess world cup 2019 is going on right now in Russia, which current Indian cricketer represented India in the World Youth Chess Championship?

Answer – Yuzvendra Chahal

3) Rial is the official currency of ______. Fill in the blanks.

Answer – Iran

4) Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Answer – Toxic

5) Hummingbirds can fly backwards.

Answer -TRUE

Amazon 22nd September Quiz Answers – Win Oppo K3 Today

Question 1 – Today is the 3rd T20 game between India and South Africa of the 2019 series. On 1st December 2006 India played their first-ever T20 game against South Africa. Where was that match played?

Answers is – Johannesburg

Question 2 -Whish of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’?

Answers is – Jan Koum

Question 3 – Copenhagen is the capital of which country?

Answers is – Denmark

Question 4 – Priyanka Chopra played a supporting role in a 2019 Netflix Original rom-com with Rebel Wilson and Liam Hemsworth. What’s the name of the film?

Answers is –  isnt it romantic

Question 5 – In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?

Answers is – Sheep

Answers Of 21st September Quiz :- 

Question 1 – Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?

Answers is – Mori

Question 2 – Today is Kareena Kapoor’s birthday. Her first film released in the year 2000. What was the name of her first film?

Answers is – Refugee

Question 3 – 21st September is observed as International Day of Peace. Which world body (Inter-government organisation) started this event?

Answers is – United Nations

Question 4 – The Red Square is considered the central square of which Russian city?

Answers is – Moscow

Question 5 – Manipur is one of the 7 Sister states of north-east India. After Independence, in the north-east, Manipur and Tripura where princely states. Manipur became an Indian state today (21st September) in which year?

Answers is – 1949

Amazon Quiz Answer – 20th September | Win Bose Speaker Today

1)Switzerland celebrates May 26th as Science day to mark the day of APJ Abdul Kalam’s visit in 2006. True or false?

Answer – TRUE

2) It is Mahesh Bhatt’s birthday today. Which movie directed by Mahesh Bhatt in 1998 won Ajay Devgn his first National award for Best Actor?

Answer – Zakhm

3) What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?

Answer – Suffragettes

4) Which of the following is NOT a peak in the Himalayas?

Answer – Jungfrau

5) You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?

Answer – Mumbai

Amazon Quiz Answers – 19th September | Win Rs.50000 Today

1. In botany, strawberries are part of the rose family.

Answer – True

2. Who is the first-ever cricket captain to win 100 matches in IPL history?

Answer – MS Dhoni

3. India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ was inaugurated last year. Its built over which of the following rivers?

Answer – Brahmaputra

4. In which European city would you find the faWho among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court. mous Blue Domed Church?

Answer – Santorini, Greece

5. Who among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court.

Answer – Attorney General

Amazon Quiz Answers – 18th September | Win Galaxy M30

Question 1 – ‘Man, Woman and Child’ is a novel by Erich Segal. The Bollywood adaptation, released in the 80s, was a remake of the Malayalam film Olangal which was based on the novel. What was the name of this movie?

Answers is – Masoom

Question 2 – Which British theoretical physicist and author who died in 2018 said ‘Remember to look up at the stars and not down at your feet’?

Answers is – Stephen Hawking

Question 3 – Google is the most commonly used serach engine around the world. Who created Google in 1998?

Answers is – Larry Page & Sergery Bin

Question 4 – Did you know that the stomach produces an acid to help digestion. Which acid do the stomach acids primarily consist of?

Answers is – Hydrocloric Acid

Question 5 – What is the term used for a word or phrase created by rearranging the letters of another word or name or phrase?

Answers is – Anagram

Amazon 17th September Quiz Answers – Win Hidesign Women’s Handbag

1)Which is the smallest state in India in terms of area?

ans- Goa

2) The Indian Prime Minister has inaugurated South Asia’s first cross-border oil pipeline. The pipeline will connect India with which country?

ans- Nepal

3) Rafael Nadal recently won his 4th US Open title. He holds the record for the most French Open titles won by a tennis player. How many French Open titles has Rafael Nadal won?

ans- 12

4) This movie was initially titled ‘High Jump’. The movie is said to have been inspired from the biography of the legendary Japanese filmmaker Akiro Kurosawa. What movie is being talked about here?

ans- Taare Zameen Par

5) The Zero Mile Stone is a pillar built by British during Great Trigonometrical Survey of India in 1907, then considered to be the center of India. Which city is it located in?

ans-Nagpur

Amazon 16th September Quiz Answers – Win Rs.15000

1)The Maharashtra government along with Amir Khan launched a new sports initiative to train athletes from rural and tribal areas for international events like the Olympics. What is the mission called?

ans- Mission Shakti

2) India is known for its handloom products created by artisans all over the world. When is National Handloom Day celebrated to honour this craft?

ans- 7th August

3) A teenager recently broke Michael Phelps’ record in the 200m butterfly stroke. Who was it?

ans- Kristof Milak

4) Madre, Morsa, Maman and Okaasan are different terms for a _____.

ans- Mother

5) OPPO ended its sponsorship of the Indian Cricket team. Who will be taking over as the official sponsor for the team going forward?

ans-BYJU’s

Amazon Daily Quiz Answers – win iPhone XR – 15th September

1)Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of ___?

ans- Feet

2) What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?

ans- Arpanet

3) Which Oscar winning Hollywood star is of Indian descent and was given the name Krishna Pandit Bhanji at the time of his birth?

ans- Sir Ben Kingsley

4) Scientists have created a new form of gold which is said to be just two atoms thick – the thinnest version yet and measured to be just 0.47 nanometres in thickness. In which country was this created?

ans- UK

5) Which sportsperson has topped the Forbes list of 2019 as the highest paid woman in sports?

ans-Serena Williams

Amazon Daily Quiz Answers – win Dyson Cord-Free Vacuum – 14th September

1) 14th September is celebrated as ‘Hindi Diwas’ as, on this day Hindi became one of the official languages of India. In which year was Hindi made one the official language?

ans- 1949

2) Hindi is the 4th most spoken language in the world, which is the most spoken language around the world?

ans- Mandarin Chinese

3) Which country is referred to as ‘the land of a thousand lakes’?

ans- Finland

4) An honorary Oscar is given out annually to celebrate motion picture achievements that are not covered by the existing categories of Oscar Awards. Which one of these have NOT received an honorary Oscar?

ans- Alan Rickman

5) Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?

ans- Africa

Amazon Daily Quiz Answers – win JBL Boombox Speakers – 13th September

1) Rakesh Sharma was the first Indian in space. What was the name of the spacecraft in which he travelled?

ans- Soyuz-T11

2) Running events are often categorised as 5K. 10K, half marathon, full marathon etc. What is the official running distance of a full marathon?

ans- 42.19 Kms

3) The world is divided into a total of 24 timezones. USA has 4 timezones across it’s entire region. Which country has the maximum number of timezones?

ans- France

4) Which is the only mammal capable of flying by beating their wings to power flight?

ans- Bat

5) Which Indian city has become the first to launch a 3D Smart Traffic Signal called ‘Intelights’ which will regulate traffic signals with a smart bird’s eye view wireless sensor system?

ans- Mohali

Amazon Daily Quiz Answers – win Rs.25000 – 12th September

1) Which ancient art form from the Mithila region in Bihar was used to save a forest when the women in the area painted the trees to stop the authorities from cutting them for road widening and development?

ans- Madhubani

2) Nobel laureate and beloved writer, Toni Morrison, passed away recently. Which country was she from?

ans- USA

3) Which famous scientist developed the world’s first computer program for playing chess – known as ‘Turbochamp’?

ans- Alan Turing

4) The longest passenger carrying railway line in the world is the Trans-Siberian railway and is 9289km long. Which two cities are its end points?

ans- Moscow and Vladivostok

5) Which Indian city is home to the Dalai Lama and is also the headquarters of the Tibetan government-in-exile?

ans- Dharamshala

Amazon Daily Quiz Answers – win OnePlus 7 Pro- 11th September

Q1) RK Laxman was a famous cartoonist, known for his illustration of the ‘Common Man’. Which popular series was his brother famous for?

Ans- Malgudi Days

Q2) Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?

Ans- Africa

Q3) Which movie won the award for Best Hindi Film at the 66th National Awards held in August?

Ans- Andhadhun

Q4) The British government made a motivational poster before World War II to keep people from panicking. The words from that poster are now commonly featured on clothing, novelty items, and internet memes. What was printed on the poster?

Ans- Keep Calm and Carry On

Q5) This musical instrument is believed to have existed since 15,000 BC, making it one of the oldest instruments in the world. The modern version of it has 47 strings and 7 pedals. Which instrument are we talking about?

Ans- Harp

Amazon Quiz Answers of 9th September: Win MI LED TV

1) Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?

ans- Dr. Rajendra Singh

2) Like humans, most species in the animal kingdom have a single heart. But there is an exception. How many hearts does an octopus have?

ans- 3

3) Which plant was added to the Guinness Book of Records as the fastest growing plant on earth?

ans- Bamboo

4) In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a green-coloured giant superhero. But what colour was he meant to be originally?

ans- Grey

5) Sara Ali Khan and Varun Dhawan announced their new film recently. It will be directed by David Dhawan. What is the film called?

ans- Coolie No. 1

Quiz Answer of 8th September: Win Samsung Galaxy S10e

1) The famous ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?

ans- Nagaland

2) Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

ans- Lava dance

3) Which song by Coldplay (filmed in Mumbai) features Beyonce, and Bollywood star Sonam Kapoor and showcases the festival of Holi, among other things related to India?

ans- Hymn for the Weekend

4) In context to geographics, what are ‘Isohyets’?

ans- Lines on a map showing equal rainfall

5) Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

ans- a dance form

Daily Quiz Answers of 7th September: Win Rs.10000

1) ‘Ablutophobia’ is the fear of?

Ans – Bathing

2) Facebook recently launched a new cryptocurrency. What is it called?

Ans – Libra

3) Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?

Ans – Dracula

4) Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Ans – Helium

5) The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?

Ans – France

Quiz Answers Today of 6th September: Win GoPro Hero7

1) Saif Ali Khan and Tabu are reuniting on the big screen for a new film, 20 years after their 1999 film Hum Saath-Saath Hain. What is their new movie called?

ans- Jawaani Jaaneman

2) The song ‘Hotel California’ is a beloved classic. Which is the band that originally sang this song?

ans- The Eagles in

3) Kyle Giersdorf, a 16 year old, goes by the gamer name of ‘Bugha’. He recently won 3 million dollars for winning a World Cup tournament for a game this year. Which game was it?

ans- Fortnite

4) What is the capital of Finland?

ans- Helsinki

5) Human lungs are not of the same size. The left lung is smaller that the right lung. True or false?

ans- True

Amazon Quiz Answers of 5th September: Win Rs.10000

1)In the movie ‘The Lion King’, what is Simba’s mother’s name?

ans- Sarabi

2) Kabadi is the national sport of Bangladesh. True or false?

ans- True

3) Each year, 5th September is celebrated as Teacher’s Day in India. Which year was the first ’Teacher’s day’ celebrated?

ans- 1962

4) Each of the below personalities has been a teacher in their lifetime. Which one of these also served as President of India?

ans- Rajendra Prasad

5) Teacher’s day is celebrated on the birthday of India’s great teacher Dr. Sarvapalli Radhakrishnan. In which subject did Dr. Radhakrishnan do his Post graduation?

ans- Philosophy

Amazon Quiz Answer of 4th September: Win Oppo F11 Pro

1)What is the capital of Finland?

ans- Helsinki

2) In 1995, UNESCO named Easter Island (a remote volcanic island in Polynesia) as a World Heritage Site. What is this place known for?

ans- Stone head statues

3) Which of the following writers was NOT born in India?

ans- Jhumpa Lahiri

4) A teenager recently broke Michael Phelps’ record in the 200m butterfly stroke. Who was it?

ans- Kristof Milak

5) Which nation was the first to give women the right to vote?

ans-New Zealand

Amazon Quiz Answers of 3rd September: Win Blaupunkt Party Speakers

1) Which is the largest country in the world in terms of land area?

Ans – Russia

2) What is the currency of China called?

Ans – Yuan

3) Velcro has been making life easier since its invention. Do you know where was velcro invented?

Ans – Switzerland

4) ‘281 and Beyond’ is the autobiography of a veteran Indian cricketer. Who is the author of this book?

Ans – VVS Laxman

5) A ‘Torero’ is a term associated with which of these?

Ans – Bull fighting

Amazon Quiz Answer of 2nd September: Win Rs.1000

1) The ____ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur?

Ans – The Ring of Fire

2) Who is the author of the book, ‘My Seditious Heart’ which is a collection of non-fiction essays? Hint – The author is a winner of the Man Booker Prize for Fiction.

Ans – Arundhati Roy

3) A doctor of Indian-origin was recently crowned Miss England 2019. Who is she?

Ans – Bhasha Mukherjee

4) Switzerland celebrates May 26th as Science day to mark the day of APJ Abdul Kalam’s visit in 2006. True or false?

Ans – True

5) The State Bank of India was previously known as __

Ans – -Imperial Bank of India

Amazon Quiz Answers of 1st September: Win iPhone XR

1) The tiger population in India has grown from 1,400 in 2006 to 2,977 in 2019. Which state has recorded the highest number of tigers in the country?

Ans – Madhya Pradesh

2) The iconic Bollywood film, ‘Hum Aapke Hain Koun’ has completed 25 years since its making. Who directed this film?

Ans – Sooraj Barjatya

3) Which famous painter is known for his artwork called ‘Starry Night’? Hint – he is the same artist who cut off his own ear.

Ans – Vincent van Gogh

4) LEDs are small light sources commonly used in electronic devices, flashlights, lightbulbs etc. What does LED stand for?

Ans – Light Emitting Diode

5) Who won the 2019 F1 German Grand Prix?

Ans – Max Verstappen

Amazon Quiz Answer of 31st August: Win Fitbit Versa

Q1)The Indian classical instrument, the sitar, has been used by popular bands like ‘The Beatles’ in their music. Which other band used it in their chart topping hit, ‘Paint It Black’?

Ans- The Rolling Stones

Q2) He was the first ever Indian to win a silver medal at the Olympics for shooting. Then, he went on to lead the Ministry of Youth Affairs and Sports. Who is he?

Ans- Rajyavardhan Singh Rathode

Q3) Now a world-renowned sporting event, this race was originally created to boost the circulation of a struggling newspaper called L’Auto in France. Which event are we referring to?

Ans- Tour de France

Q4) All of the below Bollywood actors has worked as a Radio Jockey (RJ) before starting their acting careers, except?

Ans- Shah Rukh Khan

Q5) This vitamin plays an important role in the body because it stops bleeding and helps form clots. It is also referred to as the clotting vitamin. Which one is it?

Ans- Vitamin K

Amazon Quiz Answers of 30th August: Win Apple MacBook Air

1. Freddie Mercury, the legendary singer from the rock band ‘Queen’ was of Indian descent. He was born a Parsi, and his birth name was Farrokh Bulsara. True or false?

Ans- True

2) Shilpa Shetty is all set to make her Bollywood comeback with a new movie. What is the film called?

Ans- Nikamma

3) There are approximately 35 UNESCO World Heritage Sites in India. Which of the following is NOT a UNESCO World Heritage Site?

Ans- Charminar, Hyderabad

4) The Ramon Magsaysay award is considered ’Asia’s Nobel Prize’ and was recently awarded to the Indian journalist, Ravish Kumar. This award is named after the president of which country?

Ans- Philippines

5) In the Harry Potter books, what are the creatures who guard the prison of Azkaban called?

Ans – Dementors

Amazon Quiz Answers of 29th August: Win Rs.25000

1)Which is the smallest planet in our solar system?

ans- Mercury

2) How many bones are present in a shark’s body?

ans- Zero

3) Opera is a form of musical theatre. Where did this artform originate?

ans- Italy

4) In India, Friendship Day is celebrated on the ___ Sunday of August. Fill in the blank.

ans- First

5) Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

ans- On your feet

Amazon Honor Band 4 Quiz Contest Answers – 27th August

1)In ___, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

ans- 1983

2) The Indian Army built a bridge over the river Indus in a record time of 40 days and it is the longest suspension bridge in Leh. What is it called?

ans- Maitri Bridge

3) Comets and asteroids which enter the Earth’s surroundings due to the gravitational pull of nearby planets are called NEOs. What does NEO stand for? stand for?

ans- Near-Earth Objects

4) Israel’s Aerospace Industries is the first in the world to send a privately funded mission to the moon. True or False?

ans- True

5) The name for which type of pants has its origins in the city of Genoa in Italy?

ans- Jeans

Amazon Quiz Answers of 26th August:

1)Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

ans- The moon

2) Which is the capital city of the African country, Ethiopia?

ans- Addis Ababa

3) Which Indian celebrity was honored with an Honorary Degree, Doctor of Letters from La Trobe University at the 10th edition of Indian Film Festival of Melbourne?

ans- Shah Rukh Khan

4) A doe is the female of a dove. True or false?

ans- False

5) Entomology is the science that studies _______. Fill in the blanks.

ans- Insects

Amazon Quiz Answers of 25th August:

Question 1 :- The ‘Angkor Vat’ temple is the largest religious monument ever built. Where is it situate

Answer is- Cambodia

Question 2 :- Seoul is the capital city of North Korea. True or False?

Answer is- False

Question 3 :- Which is the capital city of the south Indian state of Telangana?

Answer is- Hyderabad

Question 4 :- The digital payment system known as UPI, is now commonly accepted across merchants and businesses. What does UPI stand for?

Answer is- Unified Payments Interface

Question 5 :- Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?

Answer is- Winston Churchill

Amazon Bose Speakers Quiz Answers:

Question 1 :- The ‘Angkor Vat’ temple is the largest religious monument ever built. Where is it situated?

Answer is- Cambodia

Question 2 :- Seoul is the capital city of North Korea. True or False?

Answer is- False

Question 3 :- Which is the capital city of the south Indian state of Telangana?

Answer is- Hyderabad

Question 4 :- The digital payment system known as UPI, is now commonly accepted across merchants and businesses. What does UPI stand for?

Answer is- Unified Payments Interface

Question 5 :- Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?

Answer is- Winston Churchill

Amazon Canon DSLR Quiz Answers – 23rd August

1)India’s lightest bullet proof jacket was launched at the Police Expo 2019. It can withstand bullets fired from an AK-47 rifle. What is the jacket called

ans- Bhabha Kavach

2) The Ministry of New and Renewable Energy launched a scheme to encourage farmers to use and generate solar power this year. What is it called?

ans- PM-KUSUM

3) What is the hybrid offspring of a male zebra and a female horse called?

ans- Zorse

4) Who is the first Indian-origin person to be take charge as the Home Secretary for the new UK government under Boris Johnson

ans- Priti Patel

5) India celebrates the National Broadcasting Day every year to commemorate the first ever radio broadcast in the country, which went live in 1927. Which day is it celebrated on?

ans- 23rd July

Amazon 22nd August Quiz Answers – Win Rs.20000

1)What is the currency of South Africa called?

ans- Rand

2) Indian players Harmeet Desai and Ayhika Mukherjee won the gold at the 2019 Commonwealth Championships. Which sport did they play?

ans- Table Tennis

3) She is a former international tennis player and has represented India at the Deaflympics. She has now become the first Indian to win the Miss Deaf World Pageant. Who is she?

ans- Vidisha Baliyan

4) The ______ in Delhi was inaugarated on 25th Feb 2019. It is a structure comprising of four concentric circles – Amar Chakra, Veerta Chakra, Tyag Chakra and Rakshak Chakra. Fill in the blank.

ans- National war memorial

5) Who is the author of the bestselling books, ‘Sapiens’ and ‘Homo Deus’?

ans- Yuval Noah Harari

Amazon Honor 10 Lite Quiz Answers – 21st August

Q1.India recently launched its second moon mission, Chandrayaan-2. Which part of the moon will be researched in this mission?

Ans. South pole

Q2.Dr. Abdul Kalam visited a country on 26th May, 2005, and they declared it as their National Science Day. Which country was it?

Ans.Switzerland

Q3.Density is defined as the ratio of the mass of an object to the volume of space it takes up. Based on this, Earth is the least dense planet in the solar system. True or False?

Ans. False

Q4.Alongside Pranab Mukherjee, which famous singer from Assam was posthumously awarded India’s highest civilian award, the Bharat Ratna, in the year 2019?

Ans.Bhupen Hazarika

Q5. Scientists in Bangladash have developed an alternative to plastic bags – cellulose sheet-bags made with jute fibres. What name have they given to this alternative? Hint – it means golden in Bengali.

Ans. Sonali

Amazon Seagate Hard Drive Quiz Answers – 20th August

1.Which of the following is NOT a variety of mango?

Ans. Red Dacca

2.Apricots are not native to India. And yet, there is a popular Hyderabadi dessert, made from apricots which was created by the royals as it needed the fruit to be imported. What is the dish called?

Ans. Qubani-ka-meetha

3.Maria Montessori was an Italian physician. She is also known for her contributions to another field, where her name is used to refer to a teaching method. Which field does it apply to?

Ans. Education

4.What is the Roman numeral equivalent for the number ‘0’?

Ans. Does not exist

5. There is a theory that the universe will come to an end when its ever-increasing rate of expansion causes all matter to basically fly apart. What is the term applied to this theory?

Ans. The big rip

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers – 18th August

1) Which of these wireless technologies derives its name from a 10th century Viking king?

ans- Bluetooth

2) Taipei is the capital of Singapore. True or False?

ans- False

3) Who was the founder of the Bose Corporation?

ans- Amar Bose

4) This Dutch footballer was given the nickname ‘Llama’ after he spit on West German striker, Rudi Völler, during a 1990 FIFA World Cup game. Can you name him?

ans- Franklin Rijkaard

5) Which science fiction writer is credited with penning down ‘The 3 Laws of Robotics’?

ans- Isaac Asimov

Amazon Marshall Woburn Speakers Quiz Answers – 17th August

1)What is the name of the new film starring Leonardo DiCaprio and Brad Pitt which has been directed by Quentin Tarantino?

ans- Once upon a time in Hollywood

2) The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records 68 degree centigrade is located at ___________.

ans – Russia

3) In the Vivo Pro Kabaddi League, 2019, what is the name of Haryana’s team?

ans- Haryana Steelers

4) The Pinna is the outer area of which human body part?

ans- Ear

5) Kiara Advani, was most recently seen opposite Shahid Kapoor in Kabir Singh. Which was her Bollywood debut film?

ans- Fugly

Amazon Sony Bravia LED Quiz Answers – 16th August

1) Pandit Hari Prasad Chaurasia is a well-known name in the classical music genre. Which instrument does he play?

Ans – Flute

2) Akshay Kumar’s new film is inspired by the true events of ISRO’s Mars Orbiter Mission which was launched in 2013. What is the film called?

Ans – Mission Mangal

3) BSE SENSEX is a commonly known term in the stock market. What does SENSEX stand for?

Ans – Sensitive Index

4) Marvel recently announced that Natalie Portman will play the female version of a popular superhero in their next film franchise. Which hero is it?

Ans – Thor

5) Starting 1st December 2019, __, an electronic toll payment facility will be mandatory on all national highway toll lanes. What is it called?

Ans – FASTag

Amazon Grand Indian Quiz Answers

1) Which traditional theatrical dance form which originated in Kerala, means ‘performing or playing together’?

ans- Koodiyattam .

2) ______ is a tribal art form from the Mithila region in Bihar, symbolized by painting featuring complex geometrical patterns. Interestingly, women in Bihar are using this art form to save trees – painting them across the highway to stop authorities from cutting them. Which is this art form?

ans- Madhubani .

3) This is an ancient Indian style of hand painting done on cotton and silk fabric uses a special pen made of tamarind twigs/bamboo reed. It was also found in archaeological sites of Mohenjo-daro. Which art form is this?

ans- Kalamkari .

4) However, A world record was set when more than 1 lakh people gathered in Kota, Rajasthan on 21st June, 2018 and took part in a collective lesson. What were they celebrating?

ans- World Yoga day

5) With its origins in the city of Lucknow, this style of embroidery has now travelled world over. Believed to have been introduced by Nur Jahan, it is characterized by very intricate white-on-white shadow work. Which style are we talking about?

ans- Chikankari

Amazon G Shock Watch Quiz Answers

1) NASA recently celebrated the 50th anniversary of their mission which first landed man on the moon. Which mission was this?

ans- Apollo 11 .

2) Which country will host the 2023 ICC World Cup?

ans- India .

3) The inventor of the password for computer accounts was an American scientist, who passed away recently. What was his name?

ans- Fernando Corbato .

4) India’s Chandrayaan-2 lunar mission successfully commenced on 22nd July. What is the name of the robot rover that will be released by the moon lander as part of this mission?

ans- Pragyan

5) Who was the captain of the winning team at the 2019 ICC World Cup?

ans- Eoin Morgan

Amazon Bose Speaker System Quiz Answers

1) Fact or Myth: The Great Wall of China can be seen with the unaided human eye from space

ans- Myth

2) Chakyar Koothu is a classical dance form which involves a lot of comedy through narrations and gestures. Which Indian state does it originate from?

ans- Kerala

3) Former India cricketer, Kiran More, has been appointed as the interim coach of which cricket team?

ans- USA

4) Which film was Farhan Akhtar’s directorial debut?

ans- Dil Chahta Hai

5) Last year, Rahul Dravid was inducted into the ICC hall of fame. This year, __________ has become the 6th Indian cricketer to join the ranks. Fill in the blanks.

ans- Sachin Tendulkar

Amazon Quiz Answers – Win Samsung Galaxy s10e

1. What does FM in FM Radio stand for?

A. Frequency Modulation

2. What is the name of the network of highways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?

A. The Golden Quadrilateral

3. Emojis have become an integral part of digital communication. Which day is recognised as the ‘Global celebration of Emojis’ day, world wide?

A. 17th July

4. Which Indian athlete recently won a gold medal in the 200 m sprint category in the Tabor Athletics Meet in the Czech Republic?

A. Hima Das

5. How many kilometers is one Astronomical Unit (AU)?

A. 150 million km

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers

1) Complete the phrase – ‘wear your heart on your __’. This English idiom means openly showing your emotions or feelings.

Ans – Sleeve

2) You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?

Ans – Mumbai

3) In which country were the first Olympic games held?

Ans – Greece

4) Who won the women’s singles title at Wimbledon 2019?

Ans – Simona Halep

5) In which country would you find the Stonehenge, a prehistoric monument consisting of a ring of standing stones?

Ans – England

Amazon Honor 10 Lite Quiz Answers:

1) Which of these was written by William Shakespeare?

ans- Taming of the Shrew

2) Sportsman Anthony Amalraj recently won a historic bronze medal for India in a World Tour held in Australia. Which sport does he play?

ans- Table tennis

3) In the DC comic books, what is the name of the planet that is Superman’s home?

ans- Krypton

4) Akshay Kumar occupies the number 33 spot in the Forbes Celebrity 100 list which mentions the world’s highest paid entertainers. Who has topped the list this year

ans- Taylor Swift

5) In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?

ans- Dr. B. R. Ambedkar

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers: 4th August 2019

Q1. In context to NBA basketball, what does the term MVP stand for?

Ans- Most Valuable Player

Q2. The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicate the star is amongst the youngest?

Ans- Blue

Q3. Hrithik Roshan and Tiger Shroff will star in a new film by Siddharth Anand. What is the film called?

Ans- war

Q4. Who won the men’s finals at the 2019 Wimbledon tournament?

Ans- Novak Djokovic

Q5. PUNCH (Polarimeter to Unify the Corona and Heliosphere) is a NASA mission which will attempt to image the Sun. They have selected an Indian scientist as a co-investigator for this mission. Who is he?

Ans- Dipankar Banerjee 

Amazon Fitbit Charge 3 Quiz Solution: 3rd August 2019

1) The Bharat Dynamics Limited (BDL) which is manufacturing base for guided weapons systems, functions under the Ministry of _______________. Fill in the blank.

ans- Defence

2) In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

ans- Chandragupta Maurya

3) Sports-wear brand Reebok has appointed a new Indian brand ambassador. Which one of these is it?

ans- Katrina Kaif

4) When did the Apple iPhone first become available?

ans- 2007

5) Which cricketer was named ‘Player of the Tournament’ for the ICC World Cup 2019?

ans- Kane Williamson

Amazon Son Bravia LED TV Quiz Answers Today: 2nd August 2019

1) Indian scientists developed a new material called ‘black gold’ which can absorb light and carbon dioxide. Which institute did they belong to?

Ans – Tata Institute of Fundamental Research

2) She became the first Indian to win a gold medal in the 100ms race at a global event at the World Universiade in Italy. Who is she?

Ans – Dutee Chand

3) Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?

Ans – On a pillow

4) The biggest river island in the world located in Assam. What is it called?

Ans – Majuli

5) A song titled ‘Tujhe Bhulega Na Tera Hindustan’, was released by the Indian Army to commemorate 20 years of ‘Operation Vijay’ as an ode to the to soldiers of the Kargil war. What is the name of the lyricist?

Ans – Sameer

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers For Today

Participate on Amazon Quiz Contest and Win Seagate 5tb hard drive today and daily

Question 1: Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

ans- The French Revolution

Question 2: The most common format for a home video recorder is VHS. VHS stands for?

ans- Video Home System

Question 3: Saturn has a total of 62 moons, the largest one being larger than the planet of Mercury. What is its name?

ans- Titan

Question 4: If you look closely at the planet Jupiter, a very evident dense red spot can be found on it as seen from space. This is often called the ‘Great Red Spot’. What is it?

However, ans is- A Hurricane

Question 5: ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of a speech in the play Julius Caesar, by William Shakespeare. Which character gave this speech?

Therefore ans is- Mark Antony

Amazon Honor 8X Quiz Answers Today

Participate in Amazon Quiz Contest and win Honor 8x Today

Question 1: Who led the Indian cricket team to their first-ever World Cup victory in 1983?

Ans – Kapil Dev

Question 2: The largest Buddhist monastery is the world is located in ___.

Ans – Indonesia

Question 3: Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of _?

Ans – Desserts

Question 4: What kind of weapon is a falchion?

Ans – A sword

Question 5: Which is the wettest place in India, in terms of average annual rainfall received?

Ans – Mawsynram, Meghalaya

Amazon Bose Speaker System Quiz Answers

Question 1: Who was the first Indian from the film industry to win an Oscar award?

ans- Bhanu Athaiya

Question 2: In which year was the euro introduced as legal currency on the world market?

ans- 1999

Question 3: What does the Latin phrase ‘Caveat emptor’ mean?

ans- Let the buyer beware

Question 4: What is the national sport of Japan?

ans- Sumo wrestling

Question 5: In the FIFA World Cup, the ‘Golden Glove Award’ is awarded each season to whom?

ans- The best goalkeeper

Amazon Pedigree Quiz – All Correct Answers

Get all Amazon Pedigree Biscrok Quiz Answer

Play & Win Exciting Prizes Today On Amazon Quiz Answers Contest.

Question1: Pedigree Biscrok dog biscuits are the latest offering from Pedigree. Which of these is NOT true about these biscuits?

Answer– Give Your Dog The Ability To Sing

Question2: Pedigree Biscrok biscuits come in different flavors, but all of them are in which shape?

Answer: C – Bone Shaped

Question3: Which of these phrases is associated with Pedigree Biscrok biscuits?

Answer: B – Get Them Wagging

Question4: Pedigree Biscrok biscuits come in 2 flavors – Chicken and __. Fill in the blanks.

Answer – A – Milk And Chicken

Question5: Which of the following is NOT an ingredient of Pedigree Biscrok biscuits

Answer – chocolate


Amazon Cadbury Oreo Quiz – Today’s All Correct Answers

Stand chance to win today’s amazon quiz answer contest

Question1: The Limited Edition Oreo Music Box Will Be Launching This Cadbury Oreo On Which You Can Play Music With An Oreo Cookie. What Is It Called?

Ans – Oreo Stereo

Question2: The Oreo Stereo Box Comes With 7-Packs Of Oreo Cookies. How Many Flavors Do You Get In One Box?

Ans – 4

Question3: The Song On The Oreo Stereo Music Box Changes With Every Bite Of The Cookie.

Ans – True

Question4:  Apart From Playing Music, You Can Also _______ On The Oreo Stereo Music Box Using An Oreo Cookie. Fill In The Blanks.

Ans – Record A Personal Message

Question5: The First Oreo Cookie Was Sold More Than A 100 Years Ago. True Or False?

Ans – True


Amazon Oppo F11 Pro Quiz – All Correct Answers 

Stand chance to win oppo f11 pro on amazon quiz today.

Question1: Which Of These Is A Color OPPO F11 Pro Is Available In? Hint – This Is The Latest Color Variant Launched For The F11 Pro

Ans – Waterfall Gray

Question2: OPPO F11 Pro Is Available In Which Of These Storage Variants?

Ans – 128 GB

Question3: Which Of These Is A Feature Of The OPPO F11 Pro?

Ans – All Of The Above

Question4: What Is The Front Selfie Camera Of OPPO F11 Pro Called?

Ans – Rising Camera

Question5: What Is The Screen Size Of OPPO F11 Pro?

Ans – 6.5 Inches


Amazon Sennheiser Quiz – All Correct Answers

Question1: Which of these you can do on the Sennheiser Momentum Free SE headphones?

answer is – All of the above

Question2: All Sennheiser headphones come with a compatible app for your smartphone using which you can personalize your audio. What is this app called?

the answer is – Captune

Question3: The Sennheiser Momentum HD 599 SE headphones are compatible with which of these devices?

The answer is – All of the above

Question4: All Sennheiser headphones come with a 2-year warranty against manufacturing defects.

answer is – True

Question5: Using which technology does the Sennheiser Momentum Free SE connect your music device?

the answer is – Bluetooth 4.2

Amazon 19th June Quiz Answers – Win Vivo V15 Pro Today

1) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?

Ans- Gateway of India

2) Which of the following is NOT a form of carbon?

Ans- Glass

3) In the world of sports, the Dronacharya Award is given to _______. Fill in the blank.

Ans- Sports coaches

4) Which is the largest blood vessel in the human body?

Ans- Aorta

5) The first Commonwealth Games were held in 1930 and saw 11 participating countries. Which country played the host for the games?

Ans- Canada

Amazon Montra Helicon Bicycle Quiz Answers

However, Win Today Montra Helicon Bicyle, by Participating on Amazon Quiz Answer

1. Did you know that India has a national aquatic animal! Which one of the following is it?

Ans- River Dolphin

2. Which country has launched the first Arctic tourist train service that takes its passengers through the Arctic region before reaching Norway? PS: It is named Zarengold.

Ans- Russia

3. Amazon was founded by Jeff Bezos in the year 2000.

Ans- False

4. Who has Forbes magazine named as the world’s first billionaire rapper?

Anns- Jay-Z

5. Who founded the Vijayanagara Empire that reigned over South India in the 13th century?

Ans- Hariahara I

Amazon Apple Watch Quiz Answers Today

Quiz Answers Today On Amazon App Contest:

1) Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?

Ans- Charles Darwin

2) Long before Google, there have been other search engines on the internet. But which one was the first?

Ans- Archie

3) Vicky Kaushal released the first look of a new film (his first horror movie) called ‘Bhoot: Part One – The Haunted Ship’. Who plays the female lead in the film?

Ans- Bhumi Pednekar

4) The 2019 FIFA Women’s World Cup started its eighth edition on 7th June. Which country is hosting the tournament this year?

Ans- France

5) The last film that Satyajit Ray directed before he passed, was based on one of his own short stories, Atithi. What was the film called?

Ans- Agantuk

Amazon Today Blaupunkt Party Speakers Quiz Answers

1) Abraham Lincoln was an accomplished wrestler as a young man and was also honored by the National Wrestling Hall of Fame.

Ans- True

2) World Oceans Day is celebrated to create awareness and encourage conservation of the open seas. On which day is it celebrated annually?

Ans- 8th June

3) The Prime Minister of which country has announced that their nation will completely ban single-use plastics by 2021?

Ans- Canada

4) Which day is Father’s Day being celebrated in India this year?

Ans- 16th June

5) Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s record as the fastest batsman to reach 2000 ODI runs against Australia? He completed it in just 37 innings.

Ans- Rohit Sharma

Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Question – Answer Today

1) The term ‘talkies’ comes from ‘talking pictures’ referring to movies with sound. Released in 1931, which of these was the first Indian ‘talkie’?

Ans – Alam Ara

2) Who was the first Indian tennis player to ever win a Grand Slam tournament?

Ans – Mahesh Bhupathi

3) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?

Ans – Gateway of India

4) Who was the first Indian movie star to be featured on the cover of the internationally recognized Time Magazine?

Ans – Parveen Babi

5) For the first time, a metro in India will receive its power from a waste-to-energy plant. Which metro is adopting this change?

Ans – Delhi Metro

Amazon Honor View20 Quiz Contest Answers – Win Honor View20 Today

1) Out of all the natural lakes in the world, more than 50% are situated in ______. Fill in the blanks.

ans- Canada

2) A new species of a pit viper was discovered in India and named after the place it was found in. It is now the only Indian state to have a pit viper named after it. Which state is it?

ans- Arunachal Pradesh

3) Orchha, an Indian town that was recently added to UNESCOWorld Heritage Site tentative list is located in which of these states?

ans- Madhya Pradesh

4) An Amazon Prime Original series about 4 female friends, starring Sayani Gupta and Bani J has announced it’s the second season. What is the show called?

ans- Four More Shots Please!

5) Which Indian state recently won the 2019 WHO award for tobacco control?

ans- Rajasthan

Amazon Fitbit Versa Smartwatch Quiz Answers Today

1. What is the name of the fictional Arabian city where the story of Aladdin is based? Ans. Agrabah

2. Videos of the world’s first (and most rare) albino giant panda were captured recently. Where was this albino panda seen? Ans. China

3. The retired judge of Indian Supreme Court Justice Madan B Lokur has been appointed to the Supreme Court of Fiji. Ans. True

4. Who is the youngest Member of Loksabha in the history of Indian Parliament? Ans. Chandrani Murmu

5. Murray Gell-Mann was the Nobel Prize Laureate in 1969 who passed away recently. For which field did he win the Nobel Prize? Ans. Physics

Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answer Today

1) The world’s highest polling station can be found in Himachal Pradesh and it has 49 registered voters. Where is it located?

Ans -Tashig

2) Which animal made a comeback on the Versova beach in Mumbai, after almost 15 years, when the beach was cleaned up by the efforts of the residents?

Ans- Olive Ridley Turtles

3) In technology terms, the prefix ‘Giga’ is used to denote a factor of one million.

Ans- False

4) The Indian Navy has teamed up with the government to launch the first ever underwater museum in India. Where will this museum be launched?

Ans- Pondicherry

5) ______ will be the first Indian state to ban food delivery without a valid hygiene rating.

Ans- Punjab

Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz Contest Answer Today

1) Name the legendary coach of Master Blaster Sachin Tendulkar who was also a recipient of the Padma Shri & Dronacharya award?

Answer– Ramakant Achrekar

2) NASA has announced a moon mission for 2024, which will return astronauts to the Moon for the first time in half a century. What is this mission called?

Answer – Artemis

3) NASA has found evidence of water ice and organic molecules on Ultima Thule’s surface―the farthest world ever explored by mankind

Answer – True

4) What is the traditional boat race conducted in Kerala during the season of the harvest festival of Onam called?

Answer – Vallam Kali

5) Name the 49-year-old veteran Nepali Sherpa who scaled Mount Everest for the 24th time and broke his own world record.

Answer – kami rita

Mi LED Android TV Quiz Contest Question-Answer – 1st June

Participate On Amazon Quiz Answer Today & Get Chance To Win Mi LED Android Tv

1. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Ans. Fusion

2. On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Ans. 12th March 1930

3. The Rashtriya Ekta Diwas is observed every year in India on 31st October. It is celebrated to commemorate the birth anniversary of which prominent personality in our nation’s history?

Ans. Sardar vallabhbhai Patel

4. Who has been appointed as the new coach of the Indian men’s football team?

Ans. Igor Stimac

5. The ______ recently launched the ‘Golden Card’ – a permanent residency permit similar to the Green Card in the USA?

Ans. UAE


Amazon Quiz Answers Search Terms:

Today amazon quiz contest answers, amazon contest answers, amazon quiz contest today, amazon pay quiz answers today, amazon quiz time, quiz time amazon, amazon contest today, amazon app only quiz answers, answer of amazon quiz today, amazon answers today, amazon all quiz answers, amazon quiz time today answer, amazon today’s quiz answer, amazon quiz answers for today, today amazon quiz question answer, today quiz amazon, amazon daily quiz today, amazon app quiz, today amazon question and answer, amazon contest, amazon quiz contest, amazon quiz time answers, amazon quiz today answer key, amazon today’s quiz, Amazon daily quiz contest, amazon quiz answers of today, answer of amazon quiz, quiz time morning with amazon answers, amazon today question answer, quiz time morning with amazon today answer, today amazon contest answer, answer of amazon quiz of today, amazon app only quiz.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      ShoppersVila
      Logo
      Login/Register access is temporary disabled
      Compare items
      • Total (0)
      Compare
      0